Eurotranssped Kft

Belföldi és Nemzetközi ​áruszállítás

Mivel foglalkozunk?

Társaságunk tevékenységi köre különböző szakágakra épül. Fő területünk az ömlesztett áruk szállítmányozása és fuvarozása, de vállaljuk raklapos, illetve zsákos kiszerelésű áruk szállítását.

Tevékenységünk kiterjed nemzetközi szállításokra is, az Európai Unión belül és kívül egyaránt.Az ömlesztett áruféleségek piacán meghatározó piaci pozíciót építettünk fel az évek során, jelenleg cca. 4,5 millió tonna árut szállítunk el évente.
Tevékenységi körünket diverzifikáltuk, így napjainkban fuvarozással, tehergépjármű kereskedelemmel, üzemanyag kereskedelemmel, közforgalmú benzinkút üzemeltetéssel, személy és teherautó szereléssel, illetve mosással foglalkozunk.
Cégünk megoldást kínál a szállítmányozási szféra széles skálájára.Tapasztalt munkatársaink tulajdonosi gondossággal kezelik a rájuk bízott feladatokat.Minőségbiztosítási és külön a tevékenységeinkre vonatkozó vállalatirányítási rendszert működtetünk az adatok gyors, pontos és biztonságos kezelése érdekeben.Hulladékszállítási, tárolási engedélyekkel, illetve GMP+ tanúsítvánnyal rendelkezünk.

Belföldi áruszállítás 

Főként gabonafélék, olajos magvak, műtrágyafélék, tüzelő- és építőanyagok szállítására specializálódtunk,
válogatott alvállalkozói körrel együttműködve.

Nemzetközi áruszállítás 

Magyarországról történő exportot illetően többségében ömlesztett gabonát szállítunk, míg importok tekintetében műtrágyafélék, tüzelőanyagok, fehérjehordozók, darabáru és raklapos áruk.

Ömlesztett áru vagonba rakása vagonrakodó géppel 

A rakodási tevékenységünket kiegészítve vállaljuk a vagonokhoz történő áruszállítást, a közúti, illetve vasúti okmányok kitöltését, kezelését, továbbá a kapcsolattartást, együttműködést a különböző közreműködő cégekkel, úgymint MÁV, vasúti speditőr, minőségellenőrző cégek.

Székhelyünk

5430 Tiszaföldvár Virág út 38.

Fióktelep

2310 Szigetszentmiklós ÁTI Sziget Ipari Park 11.

Levelezési cím

2310 Szigetszentmiklós Pf. 190.

Email

info@eurotranssped.hu

Munkatársaink

Martonosi Gábor
ügyvezető, logisztikai vezető
+3630/9560201
martonosi.gabor@eurotranssped.hu

További személyek

Galéria

További képek

Partnereink

Cégünk büszkén szolgálja ki különböző iparágak ügyfeleit, többek között az agro és az építőip​ar területén. Számos elismert vállalattal dolgozunk, például az Viterra Hungary Kft.-vel, akiknek hosszú távú, megbízható szállítási megoldásokat nyújtunk. És ismert építőipari cégekkel is sikeresen együttműködünk, például az Duna Aszfalt Zrt.-vel aki megbíznak a szállítási megoldásaikban.

Látogassa meg Kunszentmártonban futó szervizünket!

A fuvarozás felgyorsult,  a kiélezett verseny,  az alacsony fuvardíjak, a magas bér, üzemanyag, útdíj és egyéb költségek rászorítják a fuvarozókat, hogy az idővel spóroljanak.
Mi ebben szeretnénk a legjobbak lenni. Kitűztük magunk elé azt a célt, hogy egy magas szakmai kvalitásokkal rendelkező szerelőcsapattal, színvonalas berendezésekkel megnyitjuk Kunszentmártonban kamionszervizünket.

Tovább